Thermo repair Botox top up

Heb je last van beschadigd haar? of wil je je haar gewoon weer een krachtige boost geven? Dan is deze behandeling perfect voor jou!

Deze behandeling is een ̈verjongings sensatië voor het haar. Het maakt het haar sterker  als nooit tevoren ! Het hersteld namelijk de schubbenlaag en beschermt je haar tegen afbreken. 

Het hersteld ook nog eens beschadigd haar en beschermd tegen chemische behandelingen, en voorkomt thermische stress. Thermische stress komt voor bij haar dat te vaak is blootgesteld aan thermische apparaten, dus denk bijvoorbeeld aan de stijltang of de föhn. 

Wij raden aan om deze behandeling elke 4 tot 6 weken te herhalen.

Deze behandeling behoudt de natuurlijke structuur en is eventueel te combineren met een keratine behandeling. 

 

De thermo repair botox top up bestaat uit 2 behandelingen waar je uit kunt kiezen:

  • behandeling om het haar weer kracht te geven.
  • behandeling om het haar extreem te herstellen.

 

Als je kiest om een van deze behandeling te doen is het belangrijk om dit bij te houden met de volgende producten van Jean paul mynè. 

  • Hatha shampoo, of repair shampoo.
  • conditioner, en of masker. 

En optioneel :

  • HUG vetiver oil, of Protection serum. 
  • Repair subliem mist.

 

THERMO REPAIR Perfect Ends

is een ongelooflijk goed presterend product waar het gaat om herstellen van beschadigd haar met gespleten haarpunten of haar dat vernietigd is door agressieve behandelingen. THERMO REPAIR Perfect Ends verschilt van andere producten op de markt vanwege het onmiddellijke herstel van beschadigde haarvezels – met vooral bij de haarpunten – en het langdurige regenerende effect zelfs na een groot aantal wasbeurten. Het krachtige herstellende effect van THERMO REPAIR Perfect Ends is gebaseerd op de werking van een bijzondere mix van natuurlijke en/of semi-natuurlijke stoffen die zijn gebaseerd op ceramiden en zijn gemaakt van “white meadows foam” (schuim van witte weilanden). Wanneer deze stoffen eenmaal zijn verwarmd, werken ze zeer snel. Ze herstellen de volheid van het haar en bouwen de structuur ervan opnieuw op. Dit is vanaf de eerste toepassing al zeer goed te zijn. Het effect blijft bestaan ook na een groot aantal wasbeurten en het kan worden versterkt door latere behandelingen.

Losse prijs 50 ml ; 92,95

KortHalf langLang
75,-
behandeling
85,-
behandeling
95,-
behandeling
149,95 Incl Thermo repair perfect ends olie voor thuis 159,95 incl Thermo repair repair perfect ends olie voor thuis169,95 incl Thermo repair repair perfect ends olie voor thuis

hairstudiodoubleThermo repair Botox top up