Permanent

Bij Hairstudio Double staan we bekend om haar verbetering,We kijken vooral naar de kwaliteit van je haar,hoofdhuid en natuurlijk naar de geschiedenis van je haar. Kwaliteit staat op nummer 1!

Heb je gekleurd haar dan raden wij van te voren eerst een reset en herstel behandeling te doen en daarna een testpluk zodat we kunnen zien of de permanent mogelijk is en we kwaliteit en resultaat kunnen waarborgen hierdoor kunnen wij het maximale uit de permanent halen, en zal deze ook een mooier resultaat geven. 

In de afgelopen jaren merkten we toch dat de permanent vooral gezien wordt voor de oudere generatie onder ons, maar daar willen wij graag verandering in brengen. Dus zijn wij opzoek gegaan naar een permanent die de natuurlijke krul zo goed mogelijk kan na bootsen. 

 

Wij werken met drie verschillende soorten permanent;

  • Traditionele permanentDe permanent zoals iedereen de permanent kent. Naar onze ervaring een prima permanent voor kort haar en half lang haar boven de schouders zoals een boblijn.
  • Shaper permanent

De Shaper permanent is zoals iedereen hem kent, het is een grovere slappere krul die er eigenlijk al gauw weer uit zakt. Deze permanent word vaak gebruikt voor de oudere generatie onder ons. Vaak word deze permanent gebruikt als ondersteuning voor fijn en slap haar.

  • Spiraal permanent

Spiraal permanent is een soort permanent waarbij wij de natuurlijke krul proberen na te bootsen, bundel voor bundel draaien we er een wikkel in. Wist je dat krullen ontstaan uit bundels? Er gaan ongeveer tussen de 200 en 300 wikkels in. Natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid en de dikte van het haar. Deze permanent is geschikt voor gekleurd haar, en in sommige gevallen ook voor geblondeerd haar.

Goed om te weten! Bij de spiraal permanent is het aanbevolen om je haar met de curls*s methode te laten knippen. Dit is een speciale krullen techniek om de krul nog meer te activeren en herhaal je om de 10 tot 12 weken. Daarbij krijg je ook persoonlijk product advies, en word je haar in de krul geföhnt.

Totale duur behandeling spiraal permanent
Boven de schouders: 4 uur
Half lang haar: 6 uur
Lang haar: 8 uur
Wij wikkelen zijn 2e of 3e zodat de  behandeling sneller gaat. Het wikkelen kost het meeste tijd door de speciale techniek gaan er tussen de 150 en 200 wikkels in.

Aanbevolen voor het beste resultaat:

  • Reset behandeling
    Bij een spiraal permanent maken we eerst het haar schoon met een reset behandeling. Kijk hier voor meer informatie over reset behandeling.
  • Knippen of;
  • Krullen knippen (bij spiraal permanent)
    Bij half lang / lang haar is krullen knippen inbegrepen d.m.v. curls*s techniek zodat de krul nog meer geactiveerd wordt door deze techniek wordt namelijk de zwaarte van de punt geknipt doordat elke krul geknipt wordt in een curve waardoor het meer gaat krullen vanaf de aanzet. Klik hier voor meer informatie over krullen knippen.

Producten
Wij adviseren onze producten thuis te gebruiken omdat deze producten CG proof zijn (curly girl method). Het is dus belangrijk om SLS en SLES, parabenen en siliconen in je producten te vermijden want dit kan dus te krul verzwaren. Zonder gebruik van onze producten vervalt de garantie. Wij kennen onze producten en weten welke ingrediënten er in zitten waar wij achter staan.

Testpluk
Wij raden aan om eerst een adviesgesprek te doen omdat wij zullen bekijken of je haar de behandeling aan kan en is het aanbevolen om dan gelijk testpluk(jes) te doen, deze zetten wij in de nek partij zodat het niet op zal vallen hierdoor kunnen wij zien of je haar de behandeling aan kan. Heb je je haar al een aantal keer geblondeerd dan raden wij de behandeling zoiezo af. Het is een chemische behandeling dus je haar zal zoiezo droger kunnen worden na de permanent en hierdoor zal je goede verzorgende producten nodig hebben en je haar op de juiste manier behandelen en drogen. Mooie krullen onderhouden zal meer tijd kosten daarom is het belangrijk dat je goed weet hoe dit moet wij zullen daarom tijdens de behandeling uitgebreid advies geven.

Garantie
Bij het niet aanschaffen van onze producten vervalt de garantie. Door onze ervaring en cursussen in haar en huid verbetering en ingrediënten leer bij Annie Kok zijn wij vele producten tegen gekomen waardoor wij voor onze veiligheid en jouw krul behoud enkel onze eigen producten adviseren omdat wij daar zeer goede ervaringen mee hebben. 

Wil je meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op!

BehandelingPermanent inclusief föhnen excl. knippen Permanent inclusief knippen + föhnenPermanent inclusief Reset + krullen knippen + föhnen
Deel permanent kort haar dame € 67,95 € 89 € 99
Deel permanent kort haar Heer € 57,95 € 79 € 89
Permanent HEER kort haar € 84,95 € 110 € 125
Permanent kort € 94,95 € 120 € 135
Permanent half lang haar €123,95 €148 € 168
SPIRAAL Permanent half lang haar (boven de schouders)€ 285
SPIRAAL Permanent half lang haar
XX
€ 399
SPIRAAL Permanent lang haar
XX € 519

* bij kort haar is het ook mogelijk om na de permanent te watergolven ipv föhnen

*Toeslag half lang:
Bij extra dik haar rekenen wij een toeslag van 35 euro voor de extra tijd en product
*Toeslag lang haar:
Bij extra dik haar rekenen wij een toeslag van 50 euro voor de extra tijd en product

Wij rekenen een aanbetaling van 50% bij permanent half lang haar en lang haar omdat wij hier veel tijd voor inboeken en we graag garantie hebben dat de behandeling door gaat. Annuleren kan tot 24 uur voor de afspraak plaats vind. De aanbetaling komt te vervallen als de annulering later dan 24 uur plaatsvind.

Permanent vloeistof

– HOUDBAAR Lang houdbare wave-behandeling
– GEDEFINIEERDE ZACHTHEID Veerkrachtig, gedefinieerde krullen
VOLUME Volume en ondersteuning
RESPECTVOL Zeer vriendelijk voor het haar
GEPERSONALISEERD Persoonlijk behandelplan en formule
VERRIJKT met Aloë Vera en extract van mierikswortel

VRIJ VAN

– Ammonium thioglycolate, een zeer agressief zuur dat traditioneel wordt gebruikt om disulfidebruggen te verbreken, zodat de structuur van het haar verandert – met
onherstelbare haarschade als resultaat.
– Ammonia, een allergenestof die voor veel irritatie kan zorgen.

Keratin Plus-onderzoek resulteerde in een permanent wave system dat beschikbaar is in twee formules:
– natuurlijk en/of licht behandeld haar
– behandeld en/of geblondeerd haar wat nog in gezonde staat is

Een formule zonder formaldehyde, ammonium thioglycolaat en ammonia. Door de formule kun je het gewenste niveau van beweging in het haar creëren. De formule is verrijkt
met Aloë Vera-extract en gefermenteerd extract van mierikswortel. De behandeling zorgt voor hydratatie en glans van aanzet tot punt met als resultaat veerkrachtige
en luchtige krullen.

De nieuwe technologie Keratin plus sound wave permanent vloeistof van Jean Paul Myne geeft ons de mogelijkheid om service op maat te bieden. Het product herstelt en beschermt beschadigde vezels.

De formules zijn verrijkt met Oxilamine® dat in synergie werkt met het wave system. 
De kostbare mix van organische stoffen, samengesteld door de laboratoria van Jean Paul Mynè, 
gaat de verbinding aan met de belangrijkste aminozuren, waardoor het haar wordt hersteld en beschermd.
hairstudiodoublePermanent