onze producten

NAK
NAK Hair komt uit Australië en ontwikkelt haarverzorgingsproducten voor de professionele kappersbranche. De Nak productlijnen weerspiegelen de zeer bewuste Australische levensstijl die veel respect heeft voor de unieke ligging van het continent, het zonovergoten klimaat, de eindeloze blauwe luchten, de omringende oceanen en de majestueuze landschappen. Alle producten zijn sulfaat vrij en parabenen vrij.

Kenmerken
In onze haarkleuring zit een laag gehalte ammonia, geeft maximale grijsdekking en prachtige kleuren. Onze kleuring is eigenlijk een crème systeem. In deze verf zitten voedende plantaardige ingrediënten verwerkt die de conditie, glans en de schittering van het haar verbeterd.

De posetijd bij de semi permanente haarkleuring is 20 tot 30 minuten, de permanente haar kleuring 35 minuten en blondering maximale posetijd 60 minuten. Bij blondering/highlights hangt de posetijd af van de wens en de warmte die vrijkomt in het haar dit is minimaal 15 minuten en maximaal 60 minuten.
Wij nemen na 16.00 geen kleuringen meer aan in verband met de tijd. Wij raden u aan bij highlights/balayage en andere grotere behandelingen ruim 2,5 uur voor sluitingstijd te komen.

Heeft u allergieën? Meld dit dan 24uur van te voor bij ons zodat we een allergie test kunnen doen voor de kleurbehandeling.

Finnley’s

Wij hebben de verzorging en een aantal stylings producten van Finnley’s, Finnley’s is een erg fijn product wat doet wat het moet doen tevens zijn de producten ook betaalbaar de producten zitten in een lagere prijs klasse. Wij hebben gekozen om met Finnley’s te werken omdat wij een goed product voor een betaalbare prijs willen aanbieden een product wat niet online te verkrijgen is maar alleen bij de kapper!

Voor een exclusieve verzorgings lijn raden wij u onze olaplex producten aan!

hairstudiodoubleonze producten