Gepersonaliseerde shampoo

Jean Paul Mynè Navitas Organic Touch

Wat is Navitas?

Navitas zijn kleurshampoo’s en maskers van Jean Paul Mynè. Door middel van organische pigmenten geef je het haar een kleurboost waardoor je kleur langer behouden blijft en het weer lijkt alsof je haar net geverfd is. De shampoo bevat geen sulfaten, SLS en SLES maar van origine natuurlijke ingrediënten verkregen uit kokos- en olijfolie die de hoofdhuid en het haar diep maar zacht reinigt. Het heeft een lichte substantie die marine collageen, haver en tarwe-eiwitten bevat voor een hydraterende en voedende werking.

Navitas heeft een lijn van 13 nuances om te gebruiken. Zowel puur of om te mengen voor oneindig veel effect en een oogverblindende glans!

Hoe werkt Navitas shampoo?

1. Navitas Organic Touch werkt op de schubbenlaag van het haar. De ontwikkelde kleurpigmenten geven een demi-permanente kleur.
2. De kleur blijft intens en briljant gedurende 4-5 wasbeurten. De intensiteit van de glans en de kleur hangt af van de mix en inwerktijd.
3. De kleur zal bij eenmalige applicatie geleidelijk op een natuurlijke manier vervagen en uiteindelijk volledig uit het haar verdwijnen.
4. De basis bestaat uit ontwikkelde pigmenten zonder oxidatie. Bevat collageen en eiwitten. Hierdoor krijgt het haar na 4-5 wasbeurten zijn oorspronkelijke kleur terug en wordt het haar gevoed van binnenuit.

hairstudiodoubleGepersonaliseerde shampoo