Mary Kay

Mary Kay bij Hairstudio Double

Hairstudio Double organiseert Mary Kay Party’s en Lady day’s! Laat jezelf heerlijk verwennen en probeer de make-up en verzorgingsproducten eens vrijblijvend uit. Een avond of dag met vriendinnen gegarandeerd vol vermaak en plezier.

Mary Kay Catalogus:

Klik hier om de catalogus te bekijken.

Mary Kay Party’sMary Kay Goes Zeeland

*Kun je zelf met 3 personen of meer komen? Dan kunnen we in overleg een datum inplannen.
Opgeven kan telefonisch of via hairstudiodouble@gmail.com.

Wat kun je verwachten van een Mary Kay Party?

Tijdens een Mary Kay Party kan je vooral veel plezier en gezelligheid verwachten! Je gaat diverse make-up en verzorgingsproducten uitproberen. Niets moet, alles mag! Daarnaast krijg je uitleg over de diverse producten en is het een heerlijk ontspannen avond waarbij je, jezelf even verwend.

De producten van Mary Kay zijn allemaal dermatologisch getest en ook zeer geschikt voor de gevoelige huid en de acné huid, de producten zijn dierproefvrij. Er zijn voor ieder huidtype diverse verzorgingsproducten verkrijgbaar. Of je nu een jonge of ouder wordende huid hebt, veel last van acne hebt of een man bent. Mary Kay biedt het je allemaal. Tijdens de party zijn natuurlijk alle producten van Mary Kay te koop. De catalogus kunt u hier bekijken.

Over Mary Kay

Om te kunnen stralen is het belangrijk om te beginnen bij de basis; een goede huidverzorging. Door de invloeden van buitenaf heeft je huid altijd veel te verduren. Door hier tijdig op in te spelen met de juiste verzorgingsproducten van Mary Kay wordt bijvoorbeeld vroegtijdige veroudering zoals rimpels tegengegaan. Daarnaast smelten de make-up producten van Mary Kay helemaal samen met je huid, zodat je niet het gevoel hebt zware lagen make-up te dragen.

Mary Kay heeft een compleet team van wetenschappers in dienst die dag in, dag uit bezig zijn met de meest geavanceerde technieken om zo huidverzorgingsproducten en make-up te ontwikkelen die het gewenste resultaat opleveren. Dat resulteert in innovatieve producten tegen een betaalbare prijs.

Geschiedenis Mary Kay

Mary Kay Ash startte in 1963 met een bedrijf gebaseerd op de persoonlijke waarde uit haar leven; integriteit, eerlijkheid en een onwrikbaar geloof in de kracht om levens te raken. Dit in combinatie met de passie om producten te ontwikkelen en de uiterlijke schoonheid van een vrouw tot leven te wekken zorgt ervoor dat Mary Kay trots achter de kwaliteit van haar producten staat.

Doordat Mary Kay wereldwijd verspreid zit en daarmee contact hebben met vrouwen uit elk werelddeel, kunnen zij ook beter begrijpen wat voor hen belangrijk is. Elk jaar gebruik en evalueren duizenden vrouwen over de hele aardbol diverse Mary Kay producten, waardoor deze kennis weer ingezet kan worden voor het ontwikkelen van de producten. Bovendien investeert Mary Kay miljoenen in onderzoek en doet elk jaar ruim een half miljoen tests om ervoor te zorgen dat elke inhoud stof en elk eind product aan de hoogste veiligheid -, kwaliteit – en prestatiestandaards voldoet.

Veiligheid Mary Kay producten

Wat betreft veiligheid over de stoffen die gebruikt worden in de diverse producten zijn er diverse standpunten. Mary Kay gebruikt echter alleen ingrediënten op basis van wetenschappelijke feiten. Daarvoor vertrouwen zij niet alleen op het eigen wetenschappelijk team en onderzoek, maar ook op de onafhankelijke medische experts die betrokken worden. Op deze manier garandeert Mary Kay de veiligheid van haar verzorgingsproducten en make-up. Bovendien doen zij vaak meer dan de wet van ons eist als het om de veiligheid van onze producten gaat.

Mary Kay zet zich bovendien in voor het afschaffen van dierproeven en is een sterke voorstander van alternatieve test methodes om de veiligheid van onze inhoud stoffen en producten aan te tonen. Mary Kay doet met de producten of inhoud stoffen geen dierproeven en geven daartoe ook geen opdracht, behalve wanneer het uitdrukkelijk door de wet is voorgeschreven. Daarnaast ondersteunen zijn al ruim 20 jaar de ontwikkeling van alternatieve testmethodes.

Klanttevredenheid Mary Kay producten

Klanttevredenheid is niet iets eenmaligs, maar een levenslange verplichting. Mary Kay streeft er dan ook naar om duidelijke, geloofwaardige en beknopte informatie over de veiligheid en effectiviteit van het product te geven, zodat de gebruiksters vertrouwen in hun keuze kunnen hebben. Dat is de reden waarom het bedrijf achter de producten staat die door zelfstandige schoonheidsconsulenten worden verkocht met de Mary Kay® tevredenheidsgarantie.

Uit een onderzoek naar klanttevredenheid is gebleken:

hairstudiodoubleMary Kay