Living & Giving shop

Living & Giving shop

In onze Kapsalon locatie Kloetinge hebben wij een prachtige shop met, decoratie, cadeau’s,

kleding en plantjes, bloempotten maar ook prachtige edelstenen, trommelsteentjes pendels en kettingen. Gezonde zeepjes, sierkaarsen en kaarsen om de ruimte te reinigen. De planten die wij verkopen zuiveren de ruimte.
Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen. Het grootste deel in onze kapsalon wat gedecoreerd is is te koop zoals geweldige Kokodama plantjes echt een sierraad in je huis.


Double your Mindset

We hebben sinds kort ook een gecertificeerde coach Anita die je verder kan helpen met je innerlijke ontwikkeling, problemen en klachten maar ook werken aan een positieve mindset.
Mensen die lichamelijk ergens last van hebben en zich afvragen of dit de oorzaak is van een spirituele / geestelijke blokkade. Los van ons aardse lichaam hebben we ook een spiritueel lichaam. Dit wordt vaak vergeten. Zo zijn er een aantal fysieke problemen die soms een spirituele blokkade als oorzaak hebben. Ieder mens loopt wel tegen dingen aan in het leven Samen met Anita ga je dieper in op je probleem en geeft ze je handvaten mee dat je weer verder kunt.
Anita heeft al meer dan 20 jaar ervaring en heeft al veel mensen geholpen door het hele land.

Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact met Anita op via doublelivinggiving@gmail.com

Wist je dat gedachtekracht je gezondheid kan maken of breken? 

Workshops: 
  • Pendelen 25 euro per persoon 60 minuten (exclusief pendel, de pendels zijn te koop in onze shop of je brengt er zelf eentje mee)
hairstudiodoubleLiving & Giving shop