Herenkapper Goes

Op zoek naar een kapper voor heren in Goes? Bij Hairstudio Double kun je voor een vast lage prijs terecht voor verschillende kappersbehandelingen voor heren, zoals knippen, wassen, kleuren en baard trimmen.

Bekijk ook al onze behandelingen.

Professionele Herenkapper in het centrum van Goes

Zoekt u een professionele mannen kapper in het centrum van Goes? Zoek dan niet verder Hairstudio Double is dé kapper waar oprecht aandacht en tijd is voor mannen. Laat u bij ons knippen volgens de laatste haarmode en trends!

Persoonlijk advies op maat

team

Met een persoonlijk advies op maat en professionele producten zorgen wij er voor dat u bij Hairstudio Double altijd met een kapsel naar wens de kapsalon verlaat. Tijdens het knippen of kleuren maken wij gebruik van professionele producten.

Doordat het team regelmatig trainingen volgt, kunnen wij u altijd adviseren over de laatste mode en trends én zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de branche. Als u bij ons de deur uitloopt, bent u verzekerd van een mooi kapsel!

Voor een laag bedrag een heren kapper

Brengt u regelmatig een bezoek aan ons? Dan bespaart u een flink op de prijs. Voor een vast laag bedrag kunt u zonder afspraak bij ons binnenlopen. Ideaal toch? Daarnaast is het mogelijk om voor €2,- extra een afspraak te maken op een tijdstip dat u helemaal uitkomt. Zo hoeft u nooit te wachten op uw kappersmoment.

Volgt u ons al op Facebook of Instagram? Regelmatig delen wij acties voor extra voordeel op de behandelingen en speciale behandelingen.

Maak een afspraak voor heren

Wilt u een afspraak maken bij onze herenkapper in Goes? Maak online een afspraak of kom gezellig langs zonder afspraak. De kapsalon is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Wij verwelkomen u graag in onze kapsalon!

EtienneHerenkapper Goes