Herenkapper / Barbier Goes

Op zoek naar een kapper voor heren in Goes? Bij Hairstudio Double zijn twee echte barbers in dienst, speciaal voor als je een barbier in Goes zoekt!

Je kunt bij ons voor een vaste lage prijs terecht voor verschillende kappersbehandelingen voor heren, zoals knippen, wassen, kleuren en baard trimmen.

Bekijk ook al onze behandelingen.

Let op: door het coronavirus is de inloopafspraak gewijzigd. Bekijk de informatie op de homepagina hierover.

Professionele herenkapper / Barbershop in het centrum van Goes

Zoek je een professionele barbier in het centrum van Goes? Zoek dan niet verder. Hairstudio Double is dé herenkapper waar oprecht aandacht en tijd is voor mannen. Laat u bij ons knippen volgens de laatste haarmode en trends!

Persoonlijk advies op maat

Met een persoonlijk advies op maat en professionele producten zorgen wij er voor dat je bij onze barbers altijd met een kapsel naar wens de kapsalon verlaat. Tijdens het knippen of kleuren maken wij gebruik van professionele producten.

Doordat het team regelmatig trainingen volgt, kunnen wij je altijd adviseren over de laatste barbertrends, zoals kapsels en baarden, én zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de branche. Je krijgt als man de aandacht die je verdient zoals bij een barbier!

Voor een vast laag bedrag een heren kapper

Breng je regelmatig een bezoek aan ons? Dan bespaar je een flink op de prijs. Voor een vast laag bedrag kun je zonder afspraak bij ons binnenlopen. Ideaal toch? Daarnaast is het mogelijk om voor €2,- extra een afspraak te maken op een tijdstip dat jou helemaal uitkomt. Zo hoef je nooit te wachten op jouw knipmoment.

Volg je ons al op Facebook of Instagram? Regelmatig delen wij acties voor extra voordeel op de behandelingen en speciale behandelingen.

Maak een afspraak voor heren

Wil je een afspraak maken bij onze barbiers in Goes? Maak online een afspraak of kom gezellig langs zonder afspraak. De kapsalon is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Wij verwelkomen je graag in onze kapsalon!

EtienneHerenkapper / Barbier Goes