Haarvriendelijke haarkleuring

Nak is een Australisch merk dat gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten. Nak bestaat uit verschillende haarverzorging en styling producten.

Voor deze haarproducten is gebruikgemaakt van rijke en natuurlijke zeemineralen, het zogenaamde Bio-Marine Complex. Hierin zijn vijf belangrijke hoofdingrediënten te weten: marine collageen aminozuren, zeemos, zeewier, chitosan en zeezout, gecombineerd om de haarvezels te voeden, versterken en te repareren door het aanvullen van de natuurlijke voedingsstoffen in het haar.

Alle producten van Nak zijn sulfaat- en parabenen vrij. Voordat wij beginnen aan een kleuring zullen we eerst een diagnose stellen en bespreken of de wens haalbaar is, wees dus altijd eerlijk over de achtergrond van uw haar zodat wij de beste behandeling kunnen toepassen. Wilt u van donker naar licht blond? weet dan dat dit altijd beter is om dit in stapjes te doen dan in een keer! Er is veel haalbaar maar kwaliteit van het haar staat bij ons op nummer 1!

Afspraak maken voor een behandeling?

Maak een afspraak bij onze salon om een behandeling met Nak te boeken. Geef in “opmerkingen” aan dat je hier graag gebruik van wilt maken!

EtienneHaarvriendelijke haarkleuring