100% Vegan haarkleuring

Aloë Vera
De eerste en enige waterloze kleur ontwikkeld met Aloë Vera. Door het vervangen van water is er ruimte gecreëerd om stoffen toe te voegen die het kleurproces verbeteren en die de gezondheid van het haar garanderen.

DOC ACTIVE ENZYME
Doc actieve enzymen is een uiterst speciale emulsie dat verrijkt is met enzymen die verkregen zijn uit papaja van de ananasplant. Samen met kostbare actieve Oliën en zee collageen, zorgt Doc actieve enzymen voor een rijke textuur dat diep in het haar dringt, heeft het verzorgende eigenschappen die het haar hydrateren en herstellen. Ook biedt het een krachtige werking tijdens het gehele kleurproduces. Doc actieve enzymen garandeert geweldige resultaten en is tegelijkertijd zacht voor het haar in vergelijking met traditionele activators.

DOC OLEODEC
Een zachte blondeer voor hoofd en haar door middel van kostbare oliën garandeert het een hydraterende, verzachtende en beschermende werking tijdens het blondeerproces.

Afspraak maken voor een behandeling?

Maak een afspraak bij onze salon om een behandeling met Jean Paul Mynè te boeken. Geef in “opmerkingen” aan waar je graag gebruik van wilt maken!

 

Etienne100% Vegan haarkleuring