Doe het zelf haarverf kit

Yesssss we mogen weer open vanaf 11 mei!

Onze haarverf kits zijn nog steeds verkrijgbaar ook nu we weer open zijn wij willen hiermee de thuis kleurders een goed merk aanbieden dit omdat een professionele haarverf een betere grijsdekking heeft, meer glans heeft en langer houdbaar is ook gaat de verf niet stapelen en wordt niet donkerder dan het aangeeft wat vaak met pakjes van de drogist dus wel het geval is. Wij geven je graag advies

Met onze Headpaint haircolor kun je thuis aan de slag. Dit is niet dezelfde haarverf als die we in de salon gebruiken dan gebruiken we NAK omdat we hier mee exclusief willen blijven. Kapperswinkels verkopen geen Headpaint. Headpaint is van Fudge hier gebruiken we alle producten van. Headpaint is dus ook exclusief!

Wat zit er in de kit?
2 tubes haarverf
150 ml waterstofperoxide
handschoentjes
verfkwast
shampoo + conditioner (om je kleur uit te spoelen en gelijk te verzorgen)
Olaplex treatment dit kan je tijdens het inwerken van de verf in laten werken in je haar zo krijgt je haar een flinke boost!

Wat kost de kit?
45 euro

Heb je interesse? Wil je dezelfde kleur als de vorige keer dat kan! Laat het ons weten wij leggen de kit voor je klaar met gewenste kleur. Wil je advies dan kan dat natuurlijk ook! We zijn telefonisch bereikbaar maar ook via instagram whatsapp en facebook.

hairstudiodoubleDoe het zelf haarverf kit