Haarkleuring

alles over onze kleurtechnieken

Alles wat je moet weten over onze kleurtechnieken

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende kleurtechnieken, we volgen elk jaar een aantal trainingen om bij te blijven in het vak. Kwaliteit ligt bij ons hoog in het vaandel wij vinden behoud van kleur en kwaliteit erg belangrijk. Onze medewerkers geven je de beste adviezen balayage is tegenwoordig de meest gevraagde look bij de kapper maar weten we wat het precies is? Veel dames weten dat het iets met highlights is en dat ze er natuurlijker uitzien dan gewoon je haar blonderen. Maar welke techniek gebruikt de kapper precies? Belangrijker nog, is het geschikt voor jouw haartype?
Veel dames komen met een plaatje naar de kapper, er is veel mogelijk en soms kan het een paar “sessies” duren voordat we het gewenste resultaat bereiken, het bereiken van het resultaat is afhankelijk van verschillende factoren 1. kleur hoogte licht of donker 2. Natuur haar 3. Rest kleuring, met wat is jou haar voorheen gekleurd? 4. kwaliteit van het haar om dit te kunnen bepalen is het het beste om even langs te komen indien je een balayage wilt zo kunnen we het beste beoordelen of jou haar hiervoor geschikt is.

Wat is het verschil?

Freelights

Freelights zijn geschetste plukken in het haar die mooi overlopen van een donkere aanzet naar steeds lichter in de punt. Hierbij zijn niet alle punten gekleurd om het zo natuurlijk mogelijk te houden, alsof het is opgelicht door de zon. Dit kan worden toegepast in alle haar kleuren, in alle haar soorten.
Freelights is ook heel mooi in krul haar.

Highlights

Highlights worden aangebracht vanaf de hoofdhuid tot in de punten. Doordat het plukjes zijn en je haar niet helemaal geverfd word, heb je er nog je eigen kleur tussen zitten, waardoor dit heel mooi overloopt. Des te langer je de kleur laat zitten hoe lichter het wordt, maar die geldt ook voor de freelights en balayage. Met de highlights techniek heb je eerder uitgroei dan bij de andere technieken.

Coupe de soleil

Dit kent waarschijnlijk iedereen, deze techniek word echt alleen gebruikt wanneer het haar te kort is om hier folies in te zetten dit word gedaan met een ouderwetse badmuts waar gaatjes in zitten, we trekken met de punnik naald de plukjes eruit en brengen de gewenste kleur hierop meestal blond maar dit kan ook met een donkere kleur gedaan worden.

Felle kleuring

het is tegenwoordig helemaal hot om een felle haarkleur te hebben wij beschikken over een groot aantal kleuren je kunt het zo gek nog niet bedenken of wij kunnen deze kleur voor je creëren. Meerdere felle kleuren in een mooie overloop is bij ons geen probleem. Hoe feller de kleur hoe lichter de ondergrond moet zijn.

Balayage

Balayage is een Frans woord voor een ‘veeg’ in het haar. Een groot voordeel: Je doet heel lang met deze kleur.
Deze techniek blijft populair. Het resultaat lijkt eigenlijk enorm op een ombre, maar het is allemaal nét even anders. Bij een balayage worden er vegen door de lengtes van het haar gemaakt. Hierbij wordt de aanzet donkerder gehouden en de punten worden lichter gemaakt. We kunnen tevens ook een “uitgroei” verven zodat het overloopt van donker naar licht. Hierdoor loopt het mooi over.

Balayage pakketten

Bij ons kun je kiezen wat je wilt je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Wel is het natuurlijk wel zo dat wanneer je een pakket kiest het beste resultaat bereikt! Als je alleen “balayage” kiest dan word het enkel opgelicht er word geen toner gebruikt en geen olaplex.
Kijk voor meer informatie over olaplex bij olaplex.

OmschrijvingPrijzen
PAKKET 1 Half lang haar Balayage / toner / olaplex / styling€121,00
PAKKET 1 Lang haar Balayage / toner / olaplex / styling€148,00
PAKKET 2 Half lang haar Balayage / toner / olaplex / styling / MINI Shampoo€144,00
PAKKET 2 lang haar Balayage / toner / olaplex / styling / MINI shampoo€162,00
PAKKET 3 Half lang haar Balayage / uitgroei / toner / olaplex / styling€189,00
Balayage (alleen oplichten) half lang haar€69,95
Balayage (alleen oplichten) half lang haar€89,95

Verfkit voor thuis

Mocht je er toch voor kiezen om je haar zelf thuis te kleuren, laat ons je dan adviseren en koop een verfkit zo voorkom je dat je straks de verkeerde kleur gebruikt het is namelijk niet zo makkelijk om een pakje van de drogist uit het haar te verwijderen of op te lichten de kans is groot dat de haarverf helemaal moet uitgroeien.


Wij verkopen Fudge Headpaint verfkits
Prijzen

1 tube verf 60ml €15,95
1 tube verf 100ml €17,50
Waterstofperoxide 150ml €7
Waterstofperoxide 250ml €10,50
Blondeer per 50gram € 12,95
Verfkwast € 4,50
Folie per 10 stuks €2
*de meeste tubes van Fudge Headpaint zijn 60ml

Verfkit:
2 tubes verf + 150ml waterstofperoxide + handschoenen +
verfkapmantel €37
2 tubes verf + 150ml waterstofperoxide + handschoenen +
verfkapmantel + verfkwast €42

(Bij grijs haar heb je 2 kleuren nodig voor de grijsdekking)
Voor een uitgroei behandeling heb je gemiddeld ongeveer 50ml verf nodig.= en 50ml waterstofperoxide.

Heeft u interesse in een verf kit? Neem dan contact met ons op via het contactformulier
Wij zijn telefonisch bereikbaar, via email en social media.
De kleur kunnen wij voor je samen stellen of bij bestaande klanten de kleur opzoeken in het systeem u krijgt ook uitleg er bij hoe je de kleur moet opbrengen.
Wij adviseren alleen de uitgroei bij te werken of een egale kleuring maar geen highlights, freelights en toners etc.
We kunnen de verfkit bezorgen binnen straal van 10km vanaf Goes, er buiten is ook mogelijk dan komen er verzendkosten bij.
Betalen via een betaallink of gepast betalen aan de deur.
Ook is het mogelijk om andere producten online te bestellen op onze facebook kun je onze producten bekijken, wil je advies? Geen probleem wij geven je graag advies.


    Workshop Keuze

    Aan welke workshop wil je deelnemen?

    vhbpHaarkleuring