Oxilock herstelbehandeling

Oxilock plasma RESET

Oxilock Plasma Reset is een natuurlijk product dat wordt gebruikt om het haar te detoxen. Het is een primer voor het haar en zorgt voor gezond en zacht haar. Door het verven van het haar kunnen zware metalen zich in het haar en op de hoofdhuid vastzetten. De Reset verwijdert deze metalen, herstelt het natuurlijke welzijn van het haar en zorgt voor schoon haar om een behandeling te starten.

Ook verwijdert het siliconen en ‘build-up’ van andere producten uit het haar. Oxilock Plasma Reset verwijdert op een veilige manier de groene gloed uit het haar die ontstaat door chloorwater en brengt het haar direct in een betere conditie. De Reset zorgt ervoor dat het resultaat van een behandeling nog mooier uitpakt en dat het haar zachter, sterker en gezonder wordt. Bij een vette hoofdhuid of psoriasis heeft de Reset een ‘deep detox effect’ waardoor klachten verminderen. De Reset wordt niet geadviseerd bij natuurlijk wit of grijs haar, tenzij permanent- of kleurrestenverwijderd moeten worden.

Door de behandeling worden mineralen, oxidanten, metalen, kalk, chloor, siliconen en andere onzuiverheden uit het haar verwijderd. Het is bedoeld voor mensen die (vaak) chemische behandelingen toepassen, zoals blondering, permanent, verven of keratine behandelingen. Het verwijdert resten van kalksteen die zijn opgebouwd door regelmatig zwemmen of bij gebruik van kalkrijk water. De Reset herstelt glans, volume, hanteerbaarheid en kracht van het haar. De Reset is in staat henna deels, of zelfs volledig uit het haar te verwijderen. Herhaal de Resetbehande_ling circa 4 keer met tussenposes van minimaal 48 uur. Maak daarna een testpluk met de keratine- of (ont)kleuringsbehandeling en kijk hoe het haar reageert alvorens het gehele haar in te zetten. Ook bij mensen die medicijnen gebruiken heeft Reset een positief effect op het haar. Gluconolactone, vitami_ne C en Xantham gum zorgen voor celvernieuwing en verwijderen opgebouwde metalen en siliconen uit het haar. Oxilock Plasma Reset is zacht en vrij van parabenen, allergenen, SLS en SLES en andere schadelijke stoffen.

Oxilock Hair Happiness System

Door de toevoeging van de Oxilock AMAZING aan de Oxilock Plasma Miracle zal het haarherstel van deze behandeling een nog betere, intensievere werking hebben, wat het eindresultaat onverstelbaar maakt!

Wat is het?

Een verrassende diep-herstellende behandeling, verrijkt met kostbare aminozuren en heermoes, specifiek samengesteld om synergetisch te werken met Oxilock Plamsa Miracle Come True.

Waarom amoniazuren?

Haar bestaat voor het grootste deel uit keratine, dat op zijn beurt voornamelijk is opgeboud vertrekkende van aminozuren, het zijn nu precies de aminozuren die de gezondheid van het haar verbeteren. Door een netwerk te creëren dat extra ondersteuning geeft van het haarvezel. Voor de Amazing formule werd dan ook maximale aandacht besteed tijdens de samenstelling van dit mengels van talrijke en kostbare aminozuren.

Wat doet het?

​Het begunstigt en versterkt het resultaat van OXILOCK PLASMA, zelfs bij zeerbeschadigd haar, door de haarvezel op een duurzame wijze te herstellen. Haar zal zo minder snel afbreken en verkrijgt meer glans en zachtheid.

vhbpOxilock herstelbehandeling