Wenkbrauwen

Wenkbrauwen & Henna brows

WAT IS HENNA?
Wij maken gebruik van 90% henna, wij maken geen gebruik van 100% henna omdat dit dan rood pigment bevat zoals de traditionele henna bekend staat.
met deze henna creëer je super strakke en volle wenkbrauwen. Dus ook als je zelf geen wenkbrauwen hebt.

DE BEHANDELING
Onze Henna wenkbrauw behandeling is altijd inclusief het epileren/waxen van de wenkbrauw om de perfecte wenkbrauw te creëren en finishing touch brow make-up. Voor u naar ons toe komt hoeft u niets te doen, wij scrubben de wenkbrauwen voor wij beginnen met de behandeling het is het beste om te komen zonder of weinig make up omdat wij d.m.v. brow mapping de lijntjes uittekenen voor een perfecte wenkbrauw of neem even wat make-up mee voor na de behandeling om de make up bij te werken.

HOE LANG BLIJFT HENNA ZITTEN?
tot  maximaal 6 weken, het is aan te raden om opnieuw te komen wanneer de henna helemaal van de haartjes af is.

ZIJN ER VERSCHILLENDE KLEUREN BROW HENNA?
Jazeker, Henna is er in Blond, Light Brown, Golden Brown, Medium Brown en Dark Brown. Toch zal elke kleur bij iedereen weer anders uitpakken. Wij bespreken van tevoren goed met de klant wat jouw wensen zijn en wat het te verwachten resultaat is. Henna heeft als eigenschap dat het zeer goed op de huid pakt. Je poetst het er dus niet even af, als het er eenmaal op zit. Henna blijft 5 tot 14 dagen op de huid zitten.

WANNEER IS HET AF TE RADEN HENNA BROWS TE LATEN ZETTEN?

  • Wanneer je allergisch bent voor PPD
  • Wanneer je permanente make up hebt ( dan adviseren wij wenkbrauw verf)
  • Wanneer je je wenkbrauwen niet epileert
  • Wanneer je van jezelf heel donkere wenkbrauwen hebt en niet wilt dat ze donkerder lijken
WAT ZIJN DE KOSTEN?

€39.50

Wenkbrauwen epileren
Hierbij worden de wenkbrauwen geëpileerd met de pincet of d.m.v. waxen zodat ook de kleine haartjes weg gehaald worden.

Wenkbrauwen waxen
het is bij ons mogelijk om je wenkbrauwen netjes in model te laten waxen, dit gaat iets sneller dan epileren vaak doen wij ook een combinatie van epileren en waxen.

Kosten: €12.50

Wenkbrauwen verven

d.m.v wenkbrauw verf verven wij de wenkbrauwen met een lage peroxide, het is niet schadelijk om de wenkbrauwen te verven wenkbrauwen verven kan dus bij iedereen alleen heeft wenkbrauw verf minder grijsdekking dan henna en zal de wenkbrauwverf na 1 maand verdwenen zijn.

Kosten €9,95

Epileren met touwtje 

Ofwel het epileren van je wenkbrauwen met touw, is één van de laatste trends om je wenkbrauwen te epileren. In Arabische en Indische landen is deze manier van ontharen gebruikelijk. Daar gebruiken ze touw of een draad vooral om de wenkbrauwen, maar ook de bovenlip en het gezicht te ontharen. De haartjes worden door een draaiende beweging van het touw meegenomen. Zonder dat daar wax of hars aan te pas hoeft te komen.
Bashar doet het met een draad op een speciale manier die hij in zijn thuis land Syrië heeft geleerd.

Kosten epileren met touwtje:

Wij rekenen per minuten omdat we niet weten hoe lang we bezig zullen zijn met het epileren dit word secuur gedaan de een heeft veel meer haar dan de ander en zo hanteren we eerlijke prijzen het maakt dus qua prijs niet uit of je je wenkbrauwen laat epileren en of ook het hele gezicht.

  • Epileren 5 minuten €4,95
  • Epileren 10 minuten €9,95
  • Epileren 15 minuten €14,95
  • Epileren 20 minuten €19.95
  • Epileren 25 minuten €24,95

Wenkbrauw weetjes

• Wenkbrauwen groeien minder lang dan je hoofdhaar

Alle haren groeien met dezelfde snelheid van ongeveer 0,25-0,3 millimeter per dag. De groeifase verschilt echter per type haar. Wenkbrauwen groeien ongeveer 30 dagen. Terwijl de haren op je hoofd daar 2 tot 5 jaar over doen. Hoofdhaar kan daardoor dus wel veel langer worden. Hoe lang de groeifase precies duurt, is afhankelijk van je genen.

• De wenkbrauwcyclus is 4 maanden
Je wenkbrauwhaartjes hebben een cyclus van ongeveer 4 maanden. Ze groeien eerst, hebben dan een rustfase en vallen vervolgens uit. Om weer plek te maken voor nieuwe haartjes. De groeicyclus van je wimpers duurt gemiddeld 3 maanden.

vhbpWenkbrauwen