Ponytail / Bun / Vpart / Braid

 Altijd al een lange volle paarden staart gewild of een volle knot? Dat kan bij Hairstudio Double!

Vind jij je paarden staart te kort? of heb je fijn haar en wil je een vollere paarden staart? of misschien een mooi volle knot? Bij Hairstudio Double vind je het allemaal. Een mooie volle paarden staart of knot die je in en uit kan doen wanneer je zelf maar wilt! Bijvoorbeeld naar een feestje? of gewoon voor de gewone doordeweekse dag. Het kan allemaal!

De staart/knot is:

  • 100 % human hair
  • Remy gesorteerd (schubben staat in de zelfde richting)
  • De staart is van double drawn kwaliteit, dit betekent dat er weinig kortere haren in de set zijn verwerkt en de baan dus mooie volle punten heeft
  • gebruik van een multi tone kleuring. Dit zorgt weer voor een mooie match met je eigen haarkleur, zelfs als deze iets verschilt met de extensions.
  • De structuur van het haar is Natural Straight, wat betekent dat het haar steil is en dat er na het wassen kan er een lichte slag in komen

V-part

De V-part is de oplossing voor fijn/dun haar indien je voller haar wilt. De V-part wordt geplaatst net onder de kruin met clipjes, je eigen haar valt er mooi overheen en blend er mooi doorheen.

Braid

Op zoek naar iets waar je mooie volle vlechten mee kan maken? De exclusieve clip-in braids zijn favoriet bij feestelijke kapsels en verkrijgbaar in een lengte: 50cm & 60cm. De braids zijn gemaakt van 100% Indian Human hair.
Wij laten de Braids maken bij onze Leverancier Victoria’s. Prijs is op aanvraag.

Het haar kan gefohnt/gestijlt en gekrult worden.

Prijzen

Doordat we de V part / Bun / Ponytail / Braids volledig gepersonaliseerd naar wens kunnen laten maken bij onze leverancier en ze dit niet standaard op voorraad hebben is de prijs op aanvraag.

Meer informatie? neem dan contact met ons op!

vhbpPonytail / Bun / Vpart / Braid