Opsteken / Festival kapsels

Jouw aankomende festival staat al rood omcirkeld in de agenda, je weet al welke outfit je aantrekt maar wat ga je doen met je haar? en je make-up? Op een festival gaan we graag net even iets extremer ook met je haar kan je even een stapje verder gaan.

Gekleurd haar

Bij een de festival past een gekleurde coupe perfect. Speciaal voor een festival kun je een keer iets anders proberen door te gaan voor een tijdelijk kleurtje die je er gewoon na een dag weer uit wast dit kan eenvoudig met onze Navitas shampoo van Jean Paul Myne! Dit houd zo’n 4 wasbeurten erna is het weer volledig uit je haar. Dit is niet schadelijk voor je haar.

Braids

Gave vlechten zijn nooit weggeweest tegenwoordig wordt kan er zelfs nep haar bij gevlochten worden ook dit is bij ons mogelijk. Je kunt eindeloos variëren met Braids.

Glitters, knotjes, sjaaltjes, wij kunnen dit allemaal voor je maken. ook andere creaties zoals bloemen of haaraccessoires kunnen we in je haar verwerken.

Het makkelijkste voor ons is dat je een paar voorbeelden hebt zodat wij kunnen kijken wat het beste bij jouw haar past.

* de haar accessoires dien je zelf mee te nemen.

Opsteken

Heb je een feestje, speciale gelegenheid of iets anders en wil je je haar graag mooi laten maken dat kan uiteraard ook bij ons. Laat een voorbeeld zien vooraf en wij creëren het voor je! Alex en Lindsay zijn bruid en opsteek specialist en kunnen allerlei gave kapsels creëren.

Wil je graag dat we aan huis komen? dat kan ook. Wij maken vrijblijvend een passende offerte voor je.

Wij vragen je om met gewassen haar te komen, een dag van te voren wassen is prima zo kunnen we gelijk aan de slag. Uiteraard kun je het ook bij ons eerst laten wassen en drogen, boek dit dan wel bij de behandeling. 

Klik hier voor de prijslijst

hairstudiodoubleOpsteken / Festival kapsels