Festival kapsels

Het festivalseizoen is al in volle gang. Jouw aankomende festival staat al rood omcirkeld in de agenda, je weet al welke outfit je aantrekt maar wat ga je doen met je haar? en je make-up? Op een festival gaan we graag net even iets extremer ook met je haar kan je even een stapje verder gaan. 

Gekleurd haar

Bij een de festival past een gekleurde coupe perfect. Speciaal voor een festival kun je een keer iets anders proberen door te gaan voor een tijdelijk kleurtje die je er gewoon na een dag weer uit wast dit kan eenvoudig met onze Navitas shampoo van Jean Paul Myne! Dit houd zo’n 4 wasbeurten erna is het weer volledig uit je haar. Dit is niet schadelijk voor je haar.

Braids

Gave vlechten zijn nooit weggeweest tegenwoordig wordt kan er zelfs nep haar bij gevlochten worden ook dit is bij ons mogelijk. Je kunt eindeloos variëren met Braids.

Glitters, knotjes, sjaaltjes, wij kunnen dit allemaal voor je maken. ook andere creaties zoals bloemen of haaraccessoires kunnen we in je haar verwerken.

Het makkelijkste voor ons is dat je een paar voorbeelden hebt zodat wij kunnen kijken wat het beste bij jouw haar past.

* de haar accessoires dien je zelf mee te nemen.

Opsteken simpel, zonder krullen (30 minuten) 29,95
Opsteken medium (40 minuten) 39,95
Opsteken Large (50 minuten) 49,95

Braids zonder nep haar 7,50 per vlecht
Kleine vlechtjes 1 kant 20
Nep haar invlechten (per 30 minuten) 29,95 eigen nep haar meenemen.
Krullen normaal haar (30 minuten) 25
Stijlen (30 minuten) 25
* Bij extra werk/tijd rekenen wij 7,50 extra per 10 minuten.

Bij vlechten is de prijs geheel afhankelijk van de tijd. Stuur ons een foto van je wens dan kunnen wij inschatten hoelang we er over doen en wat de prijs is.

hairstudiodoubleFestival kapsels