Bruidskapsels

Wij verzorgen graag jouw droom bruidskapsel!

Beste aanstaande bruid,
Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Voel je welkom bij Hairstudio Double voor de complete bruidsverzorging op de mooiste dag van jullie leven!
Je vraagt je nu natuurlijk af wat wij voor jou kunnen betekenen. Nou heel veel! Om een lang verhaal kort te houden: eigenlijk álles op het gebied van haar en make-up voor op jouw bruiloft. Of je nu een kleine, knusse bruiloft hebt, of groots uitpakt: Wij komen in beide gevallen heel graag naar je toe. Wist je trouwens dat wij beschikken over een team bestaande uit een aantal geweldige bruidsstylisten? Dat zijn Lindsay en Alex.

Werkwijze

Ben je enthousiast geworden na het zien van onze website? Wat fijn! Neem gerust contact op met Lindsay en check wij direct of wij nog
beschikbaar zijn op jullie trouwdag. Mocht dit zo zijn, dan plannen we een belafspraak in en horen wij graag ál jouw wensen rondom de bruidsstyling. Wij vertellen je daarna wat de mogelijkheden zijn en vervolgens kunnen we, Lindsay en of Alex aan de slag!
Na ons eerste telefoongesprek stuurt Lindsay je een passende offerte. Zodra jij die hebt bevestigd, ontvang je een ‘Save the date’ factuur (inclusief aanbetaling van 30%) en reserveren we jullie trouwdatum in onze agenda. Vervolgens plannen we, vier tot zes weken van tevoren, een proefsessie in en ontvang je rond die periode een factuur met het resterende bedrag.
Op de dag van de proefsessie ben je van harte welkom in onze salon, waar we samen jouw wensen en ideeën (a.d.h.v. beeldmateriaal) bespreken. Wij willen je daarom ook vragen om vooral op zoek te gaan naar inspiratiefoto’s die passen bij jouw uiterlijke kenmerken. Wens je toch meer lengte en/of volume en heb je zelf haarstukken dan waar je zelf over beschikt kunnen wij deze gebruiken heb je geen haarstukken dan kan je via ons haarstukken huren houd dan rekening met huurkosten voor extensions.

Alles wat we tijdens de proefsessie bespreken en wat we aan tools en producten gebruiken, noteren wij op jouw persoonlijke stijlkaart. Ook maken wij foto’s van je haar en
make-up, zodat we op jullie trouwdag precies kunnen terugvinden wat er is afgesproken en wat we nodig hebben om jouw look compleet te maken. Een aantal weken na de proefsessie gaan jullie trouwen. Spannend! Het is in deze periode tijd om uit te kijken naar dé dag en om het volle vertrouwen in ons te hebben rondom jouw bruidsstyling. Om mogelijke misverstanden te voorkomen, plannen we een week vóór jullie trouwdag heel graag een korte belafspraak in om nog even de algehele
planning door te nemen. Zekerheid boven alles! Op de dag van de bruiloft zijn we ruim op tijd aanwezig op de afgesproken locatie, zodat we op het gemak rustig
kunnen voorbereiden. Mocht het zo zijn dat er ook bruidsgasten gestyled moeten worden, houd dan rekening met ongeveer dertig tot vijfenveertig minuten
voor make-up per persoon extra. Dit geldt ook voor hairstyling.
Natuurlijk neemt Lindsay, na afloop van de trouwdag, graag nog even contact met je op om je te bedanken en te vragen om een recensie. Wij zouden het erg leuk vinden om na de bruiloft wat foto’s te krijgen voor in onze portfolio.

Make-up

Bij een prachtige coupe hoort natuurlijk ook mooie make-up. Wij werken met het merk LOOkX en behoort tot het segment Clean beauty. Clean beauty betekent dat de producten vrij zijn van schadelijke ingrediënten. Dat producten niet op dieren getest zijn en dat producten bewust geproduceerd worden. LOOkX is huidvriendelijk en maakt nooit gebruik van schadelijke stoffen en zijn transparant. Je make-up blijft gegarandeerd heel de dag mooi zitten dus hoef je je geen zorgen te maken dat het na een paar uur niet meer mooi zit want op deze dag hoor je te genieten en nergens geen zorgen over te hebben. Ook make-up kunnen we op locatie verzorgen.

Bruidsmeisjes/daggasten

Ook de bruidsmeisjes en (dag)gasten kunnen bij ons terecht voor prachtig haar. Hebt je geen bruiloft maar bijvoorbeeld een andere gelegenheid zoals een gala of modeshow of feestje dan kunnen we je voorzien van een mooi kapsel. Uiteraard denken wij dan ook graag met je mee!

Bruidegom

Uiteraard kunnen wij ook het haar van de bruidegom in model brengen, wij raden aan om het haar 1 week van te voren te knippen zodat het op de trouwdag het beste valt. Wij kunnen de contouren netjes maken op de dag zelf en het haar föhnen en in model leggen met onze stylingsproducten.

Klik hier voor de prijslijst

 

 

 

 

 

 

Contact

  In welk pakket heb je interesse?

  Locatie van de bruidsstyling

  Op welk tijdsstip moet je klaar zijn om in je jurk te gaan?

  Zijn er bruidsgasten die styling wensen en wanneer moet zij klaar zijn?

  Heb je overige vragen?

  hairstudiodoubleBruidskapsels