Bruidskapsels

Wij verzorgen graag jouw droom bruidskapsel!

Beste aanstaande bruid,
Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Voel je welkom bij Hairstudio Double voor de complete bruidsverzorging op de mooiste dag van jullie leven!
Je vraagt je nu natuurlijk af wat wij voor jou kunnen betekenen. Nou heel veel! Om een lang verhaal kort te houden: eigenlijk álles op het gebied van haar en make-up voor op jouw bruiloft. Of je nu een kleine, knusse bruiloft hebt, of groots uitpakt: Wij komen in beide gevallen heel graag naar je toe. Wist je dat Lindsay een gecertificeerde bruidsstyliste is met al 13 jaar kapperservaring!

Werkwijze

Ben je enthousiast geworden na het zien van onze website? Wat fijn! Neem gerust contact op met Lindsay en check wij direct of wij nog
beschikbaar zijn op jullie trouwdag. Vul wel eerst zo duidelijk mogelijk ons contact formulier in.
Mocht dit zo zijn, dan plannen we een belafspraak in en horen wij graag ál jouw wensen rondom de bruidsstyling. Wij vertellen je daarna wat de mogelijkheden zijn en vervolgens kan Lindsay aan de slag!

Na ons eerste telefoongesprek stuurt Lindsay je een passende offerte. Zodra jij die hebt bevestigd, ontvang je aanbetaling van 25% voor de proefsessie na de proefsessie ontvang je een ‘Save the date’ factuur met aanbetaling van 30% over het gehele bedrag en reserveren we jullie trouwdatum in onze agenda. 1 week voor de bruiloft ontvang je de volledige factuur. Wanneer de factuur afwijkt na de bruiloft door bijvoorbeeld extra dag gasten of minder dan wordt de factuur achteraf gecorrigeerd.

Vervolgens plannen we, vier tot zes weken van tevoren, een proefsessie in en ontvang je rond die periode een factuur met het resterende bedrag.
Op de dag van de proefsessie ben je van harte welkom in onze salon, waar we samen jouw wensen en ideeën (a.d.h.v. beeldmateriaal) bespreken, toch liever aan huis? Dat is uiteraard geen probleem! Wij willen je daarom ook vragen om vooral op zoek te gaan naar inspiratiefoto’s die passen bij jouw uiterlijke kenmerken. Wens je toch meer lengte en/of volume en heb je zelf haarstukken dan waar je zelf over beschikt kunnen wij deze gebruiken heb je geen haarstukken dan kan je via ons haarstukken huren houd dan rekening met huurkosten voor hairextensions.

Alles wat we tijdens de proefsessie bespreken en wat we aan tools en producten gebruiken, noteren wij op jouw persoonlijke stijlkaart. Ook maken wij foto’s van je haar en
make-up, zodat we op jullie trouwdag precies kunnen terugvinden wat er is afgesproken en wat we nodig hebben om jouw look compleet te maken. Een aantal weken na de proefsessie gaan jullie trouwen. Spannend! Het is in deze periode tijd om uit te kijken naar dé dag en om het volle vertrouwen in ons te hebben rondom jouw bruidsstyling. Om mogelijke misverstanden te voorkomen, plannen we een week vóór jullie trouwdag heel graag een korte belafspraak in om nog even de algehele
planning door te nemen. Zekerheid boven alles! Op de dag van de bruiloft zijn we ruim op tijd aanwezig op de afgesproken locatie, zodat we op het gemak rustig
kunnen voorbereiden. Mocht het zo zijn dat er ook bruidsgasten gestyled moeten worden, houd dan rekening met ongeveer dertig tot vijfenveertig minuten
voor make-up per persoon extra. Dit geldt ook voor hairstyling.
Natuurlijk neemt Lindsay, na afloop van de trouwdag, graag nog even contact met je op om je te bedanken en te vragen om een recensie. Wij zouden het erg leuk vinden om na de bruiloft wat foto’s te krijgen voor in onze portfolio.

Make-up

Bij een prachtige coupe hoort natuurlijk ook mooie make-up. Wij werken met het merk LOOkX en behoort tot het segment Clean beauty. Clean beauty betekent dat de producten vrij zijn van schadelijke ingrediënten. Dat producten niet op dieren getest zijn en dat producten bewust geproduceerd worden. LOOkX is huidvriendelijk en maakt nooit gebruik van schadelijke stoffen en zijn transparant. Je make-up blijft gegarandeerd heel de dag mooi zitten dus hoef je je geen zorgen te maken dat het na een paar uur niet meer mooi zit want op deze dag hoor je te genieten en nergens geen zorgen over te hebben. Ook make-up kunnen we op locatie verzorgen.

Bruidsextensions

Met onze hoogwaardige extensions kun je jouw droomlook creëren zonder lange termijn verplichtingen. Of je nu extra volume, lengte of een specifieke stijl wilt, onze tijdelijke extensions bieden de flexibiliteit die je nodig hebt. Maak je trouwdag onvergetelijk met prachtig haar dat perfect bij jou past, zonder concessies te doen aan kwaliteit. ik verwerk graag een hulpstukje in je haar en je ziet er niks meer van!
Het huren van hairextensions kost €60 + €50 borg totaal €110. Je ontvangt een envelop met een verzendlabel waarin je de extensions kunt retourneren in de week na je bruiloft. Als je in de buurt woont, kun je ze ook persoonlijk afleveren. Als de extensions niet worden teruggebracht, zijn wij genoodzaakt €99 in rekening te brengen. Wanneer wij de extensions in goede staat ontvangen hebben krijg je de borg van €50 terug gestort.

Bruidsmeisjes/daggasten

Ook de bruidsmeisjes en (dag)gasten kunnen bij ons terecht voor prachtig haar. Hebt je geen bruiloft maar bijvoorbeeld een andere gelegenheid zoals een gala of modeshow of feestje dan kunnen we je voorzien van een mooi kapsel. Uiteraard denken wij dan ook graag met je mee! Dit is mogelijk in onze salon maar wij komen bij meerdere personen ook aan huis.

Bruidegom

Uiteraard kunnen wij ook het haar van de bruidegom in model brengen, wij raden aan om het haar 1 week van te voren te knippen zodat het op de trouwdag het beste valt. Wij kunnen de contouren netjes maken op de dag zelf en het haar föhnen en in model leggen met onze stylingsproducten.

Klik hier voor de prijslijst

 

 

 

 

 

 

Bij ons staat de duurzaamheid van je kapsel hoog in het vaandel. Het juiste gebruik van producten is hierbij van essentieel belang. Helaas ervaren we regelmatig dat wanneer niet de juiste producten worden gebruikt, het gewenste resultaat niet haalbaar is. Dit kan leiden tot pluizig haar dat snel inzakt, of krullen die niet blijven zitten vanwege een siliconen laag op het haar. Om dit te voorkomen, kunnen we ruim van tevoren kijken welke behandelingen nodig zijn, waarbij een resetbehandeling vaak vereist is.

Onze aanpak voor een trouwkapsel is als volgt:

 • We bereiden het haar voor met speciale producten.
 • Het haar wordt gecrimpt met een speciale tang om meer volume te creëren en om ervoor te zorgen dat de speldjes goed blijven zitten. Crimpen houdt in dat we de haarwortels met een zeer fijne wafeltang bewerken om volume te geven zonder dat dit zichtbaar is.
 • Indien gewenst, worden clip-in extensions bevestigd.
 • We verdelen het haar in secties en leggen de fundering.
 • Het haar wordt gestyled en gekruld.
 • Speldjes worden strategisch geplaatst en indien nodig gecorrigeerd, of we voegen 3D-effecten en speelsheid toe aan het kapsel.
 • Ten slotte wordt het haar vastgezet met schuif- en insteekspeldjes, gevolgd door een finishing touch en een laagje haarlak voor de perfecte afwerking.

Een proefsessie voor haar duurt ongeveer 3 uur
Een proefsessie voor make-up duurt ongeveer 1,5 uur
Trouwkapsel dag zelf duurt ongeveer 2 uur
Trouw make-up dag zelf duurt ongeveer 1 uur

Contact

  In welk pakket heb je interesse?

  Locatie van de bruidsstyling

  Welke datum is je bruiloft?

  Op welk tijdsstip moet je klaar zijn om in je jurk te gaan?

  Zijn er bruidsgasten die styling wensen en wanneer moet zij klaar zijn?

  Heb je overige vragen?

  hairstudiodoubleBruidskapsels