Bruidskapsels

Wij verzorgen graag jouw droom bruidskapsel!

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Tijdens je trouwdag is het belangrijk om te stralen Bij ons ben je aan het juiste adres voor je bruidskapsel. Wij zijn gespecialiseerd in Bruidskapsels.
Vooraf gaan we samen met jou kijken wat je wensen zijn en wat met jou haar kan. Bang dat je haar te dun of te kort is? Geen probleem er kunnen door middel van extension volume of lengte worden gecreëerd. Wij adviseren 1 a 2 maanden voor dat je gaat trouwen een afspraak te maken voor het proefkapsel. Het proefkapsel wordt bij ons in de salon gedaan zo kun je rustig kijken en samen met ons bespreken of je haar echt naar wens is, ook adviseren wij om 2 proefkapsel te doen zo kan je goed kijken of het prettig zit en het bij je past.
Tip: Soms is het fijn als je inspiratiefoto’s opzoekt in jouw haarkleur, want de kleur van je haar speelt een grote rol in het uiteindelijke resultaat van je Bruidskapsel.

Bruidskapsels aan huis

Indien gewenst komen wij ook aan huis om je bruidskapsel te verzorgen. Dit is mogelijk wanneer je trouwt in de regio Zeeland. Wanneer je dit graag wenst, vragen wij je dit tijdig kenbaar te maken.

Make-up

Bij een prachtige coupe hoort natuurlijk ook mooie make-up. Sinds kort bieden wij op onze locatie Kloetinge make-up aan wij werken met het merk
LOOkX en behoort tot het segment Clean beauty. Clean beauty betekent dat de producten vrij zijn van schadelijke ingrediënten. Dat producten niet op dieren getest zijn en dat producten bewust geproduceerd worden. LOOkX is huidvriendelijk en maakt nooit gebruik van schadelijke stoffen en zijn transparant. Je make-up blijft gegarandeerd heel de dag mooi zitten dus hoef je je geen zorgen te maken dat het na een paar uur niet meer mooi zit want op deze dag hoor je te genieten en nergens geen zorgen over te hebben. Ook make-up kunnen we op locatie verzorgen.

Bruidsmeisjes/daggasten

Ook de bruidsmeisjes en (dag)gasten kunnen bij ons terecht voor prachtig haar. Hebt je geen bruiloft maar bijvoorbeeld een andere gelegenheid zoals een gala of modeshow of feestje dan kunnen we je voorzien van een mooi kapsel. Uiteraard denken wij dan ook graag met je mee!

Bruidegom

Uiteraard kunnen wij ook het haar van de bruidegom in model brengen, wij raden aan om het haar 2 weken van te voren te knippen zodat het op de trouwdag het beste valt. Wij kunnen de contouren netjes maken op de dag zelf en het haar föhnen en in model leggen met onze stylingsproducten.

Bij een bruidsarrangement inclusief make-up en meerdere dag gasten kunnen we een vrijblijvende persoonlijke offerte voor je maken!
afspraak.hairstudiodouble@gmail.com of 0113-405689

Bruidshaarstyling incl. proefkapsel:240,-
Bruidsvisagie incl. proefsessie: 75,-
Bruidskapsel + Proefkapsel + Proef bruidsvisagie + visagie dag zelf 310,-
Bruidegom knippen incl. modelleren dag zelf :30,-
Bruidegom knippen incl. modelleren dag zelf + baard netjes maken:40,-
Bruidsmeisje/daggasten haar opsteken (+/- 30 minuten)29,95
Bruidsmeisje/daggasten haar opsteken (+/- 40 minuten)39,95
Bruidsmeisje/daggasten haar opsteken (50 minuten)49,95
Bruidsmeisje/daggasten haar opsteken (+/- 60 minuten)59,95
Bruidsmeisjes/kids opsteken
tot 4 - 8 jaar
25,-
Bruidsmeisje/daggasten föhnen kort haar: 23,95
Bruidsmeisje/daggasten föhnen half lang haar: 36,-
Bruidsmeisje/daggasten föhnen lang haar:49,95
Bruidsmeisje/daggasten föhnen + krullen lang haar: 59,95
netjes maken haar kind tot 4 jaar15,-
Bruidsmeisje/daggasten alleen krullen/stijlen: 25,-
Bruidsmeisje/daggasten make-up: 29,95
Reiskosten boven de 10km vanaf Kloetinge
(Retour 20km):
0,21 per kilometer
Totale reistijd heen en terug langer dan 30 minuten vanuit Kloetinge 12,50 toeslag per 15 minuten
Afspraken voor 08.00 ‘s ochtends
toeslag per 30 minuten.
25,- per half uur extra

* Is de reistijd minder dan 45 minuten dan hoef je geen rekening te houden met een toeslag.

hairstudiodoubleBruidskapsels