Bruidskapsel

Wij verzorgen graag uw droom bruidskapsel!

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Tijdens je trouwdag is het belangrijk om te stralen Bij ons ben je aan het juiste adres voor je bruidskapsel. Mirella heeft zich hierin laten specialiseren doormiddel van een opleiding te volgen in Rotterdam ‘decoratief opsteken’.
Vooraf gaat Mirella samen met jou kijken wat je wensen zijn en wat met jou haar kan. Bang dat je haar te dun of te kort is? Geen probleem er kunnen door middel van extension volume of lengte worden gecreëerd. Wij adviseren 1 a 2 maanden voor dat je gaat trouwen een afspraak te maken voor het proefkapsel. Het proefkapsel wordt bij ons in de salon gedaan zo kun je rustig kijken en samen met Mirella bespreken of je haar echt naar wens is, ook adviseren wij om 2 keer een proefkapsel te doen zo kan je goed kijken of het prettig zit en het bij je past.

Bruidskapsels aan huis

Indien gewenst komt onze stylist ook aan huis om uw  bruidskapsel te verzorgen. Dit is mogelijk wanneer u trouwt in de regio Zeeland. Wanneer u dit graag wenst, vragen wij u dit tijdig kenbaar te maken. Aan deze service zitten extra kosten verbonden. Vraag in de salon naar de mogelijkheden.

Bruidskapsel en make-up

Bij een prachtige coupe hoort natuurlijk ook mooie make-up. In samenwerking met City Spa Goes hebben wij een bruidsarrangement samengesteld. Voor
de bruidsmake-up klik hier

Kapsels voor andere gelegenheden

Ook de bruidsmeisjes en (dag)gasten kunnen bij ons terecht voor prachtig haar. Hebt je geen bruiloft maar bijvoorbeeld een andere gelegenheid zoals een gala of modeshow of feestje dan kunnen we je voorzien van een mooi kapsel. Uiteraard denken wij dan ook graag met je mee!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor prijzen of vragen neem dan contact met ons op zo kunnen we een vrijblijvende persoonlijke offerte voor je maken!
afspraak.hairstudiodouble@gmail.com of 0113-405689

hairstudiodoubleBruidskapsel