Beschadigd haar? Olaplex! Veranderen van kleur? MalibuC!

Een ingrediënt verandert alles! Dankzij Olaplex is beschadigd haar verleden tijd.

Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af. 

Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt je haar dus zwakker.


Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren. Olaplex wordt geprezen met titels als “favoriete hulpmiddel voor kleurexperts” en heeft de award voor meest innovatieve beauty product in de wacht gesleept.

Grote Hollywoodsterren zoals Jennifer Lopez, Cameron Diaz en Emma Stone veranderen hun haarstijl bijna net zo vaak als hun outfits. Het zijn deze sterren die zich alleen nog maar met Olaplex laten kleuren. Olaplex is de enige reden dat al die haartransformaties mogelijk zijn.

 

HOE WERKT HET?

In 3 stappen sterk, glanzend en gezond haar. De gepatenteerde chemie repareert en vermenigvuldigt kapotte verbindingen in het haar.

 • Stap No.1 wordt door de ons toegevoegd aan je kleuring/blondeer/permanent of verdund met water voor een opzichzelfstaande herstellende behandeling.
 • Stap No.2 wordt door ons aangebracht direct nadat uw kleuring/blondeer/permanent is uitgespoeld.
 • Stap No.3 kunt u mee naar huis nemen om uw haar verder te kunnen verzorgen, zo word uw haar nóg sterker. Breng eens per week een rijkelijke hoeveelheid aan op uw haar en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Spoel het uit en was en verzorg je haar met een goede shampoo en conditioner.

MalibuC

Malibu C is een professioneel haarverzorgingsproduct dat oplossingen biedt tegen o.a. mineralen en metalen (kalk) in het haar, geschikt voor elk haartype.
Wij gebruiken deze producten om op een milde manier in combinatie met olaplex het haar schoon te maken of op te lichten zodat de kleurbehandeling na de Malibu C behandeling beter pakt op het haar en niet te donker word.
DDL (Direct Dye Lifter) is het perfecte instrument om pure kleurpigmenten, crazy colors of directions uit het haar te verwijderen zonder het 2 of 3x te hoeven te ontkleuren.
 1. Verwijdert op een milde manier non-oxidatieve kleurpigmenten zoals kleurspoelingen, directions en semi-permanente kleurpigmenten
 2. Natuurkleur wordt wel opgelicht, oplichting 3-4 niveaus
 3. Aanzienlijk milder dan een blondeerwassing
 4. Ideaal om thuiskleuringen en Goldwell Elumen te verwijderen
 5. Creatieve mogelijkheden om speciale kleurresultaten te creëren.
Crystal Gel
Crystal Gel is een primer voor superieure kleurresultaten. Het vult poreus haar op daar waar dat nodig is en het verwijdert metalen, mineralen, build-up, medicijnresten en alle andere zaken die in het haar zijn getrokken en kleurpigmenten kunnen blokkeren. Deze behandeling heldert de kleur 1 tint op.
 1. Het verwijdert alles uit het haar wat daar niet thuishoort en zorgt voor een schone ondergrond
 2. Het verwijdert verkleuringen en balken
 3. Het zorgt voor de allerbeste grijsdekking
 4. De toner kan niet meer doorslaan
 5. Het stopt het oxidatieproces direct in 60 seconden
 6. Kleur kan veel beter hechten en vervaagt minder snel
 7. Voorkomt irritatie en jeuk op de hoofdhuid

CPR (Color Pigment Remover) is een behandeling dat tot 3 niveaus kleurpigmenten uit het haar onttrekt zonder het haar te beschadigen.

 1. Het verwijdert/vermindert ongewenste oxidatieve kleurpigmenten tot 3 niveaus
 2. Verwijdert mineralen, metalen en henna
 3. Maakt het haar sterker voor de volgende (ont)kleurbehandeling
 4. Voorkomt dat de kleur opnieuw donkerder wordt
 5. Natuurkleur wordt niet opgelicht of aangetast

Maak nu een afspraak!

hairstudiodoubleBeschadigd haar? Olaplex! Veranderen van kleur? MalibuC!